ADANA / ÇUKUROVA - Lütfiye Bağcivan Anaokulu

Tarihçe

Okulumuz 06/10/2008 tarihinde 60 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır. Eğitim –öğretime halan devam etmektedir.  Lütfiye Bağcivan Anaokulu yaklaşık1649 m²üzerine kurulmuş proje planına göre 100 kişilik bir anaokuludur. Okulumuz tek katlıdır. Bünyesinde 4 adet sınıf bulunmaktadır.Ayrıca yemekhanesi,mutfağı ve çok amaçlı olarak kullanılan büyükçe bir salonu bulunmaktadır. İçinde üç adet tuvaleti olan erkek öğrenci lavabosu ve 3 adet tuvaleti bulunan kız öğrenci lavabosu vardır. İdari kısımda, müdür yardımcısı odası, müdür odası, Öğretmenler odası ,rehberlik odası bulunmaktadır. Geniş bir bahçeye sahiptir. Bahçede trafik eğitim pisti, deposu, fen ve doğa etkinliklerinde kullanılan uygulama bahçeleri ve büyük bir bahçe oyuncakları grubu bulunmaktadır. Sınıflar büyük bir salona açılmakta, bu salon spor aktiviteleri, dans, kurallı oyunlar, tiyatro,sergi vs. etkinliklerde kullanılmaktadır. Okulumuzda dört derslikte ikili eğitim yapılmakta olup toplam 8 şubemiz bulunmaktadır. Okulumuzun yakın çevresinde başka bir anaokulu bulunmamaktadır.

Yayın: 05.07.2013 - Güncelleme: 24.10.2023 15:50 - Görüntülenme: 3199